dilluns, 22 de setembre del 2008

The Digital Garden - Força Barça

La millor web per seguir el Barça, oblideu-vos de Mundos Deportivos, Sports o Marcas (??) , The Digital Garden (TDG)son uns malalts del futbol, i ademés uns culés empedernits.
La web va neixer fa un parell d'anys com un blog fet per uns amics, i en poc temps va anar creixent fins el punt que el passat mes de juny van rebrer l'oferta per part de Terra de crear una web i així amb més recursos i la possiblitat d'accedir a rodes de premsa i poder seguir els partits del Barça des la zona de premsa, oferir un treball de caire professional.
Podria resumir amb dos paraules el que per mi ofereix TDG il.lusió i professionalitat, i el que es més important ganas de construïr i no de destruïr l'esperit Barça.
Les seves cròniques son minucioses , busquen ademès les parts positives i les negatives del joc blaugrana, es fan preguntes i intentan anar responen amb credibilitat .
Tot culé hauria de passar i sindicar-se i amarar-se de l'esperit constructiu i amb els peus a terra que la gent de TDG demostren amb cada post que regularment publiquen.

Gràcies !!!


2 comentaris:

Lau ha dit...

me l'apunto

Lau ha dit...

per cert, gràcies per donar l'avís, que des de que va deixar d'existir el banyeres blog necessitava un lloc que parlessin del barça, tot i que aquell blog era antilaporta i afegiria que d'entorn xungo

Visca el Barça!!