diumenge, 31 d’octubre del 2010

Programa 314 de TVE2 - El mundo Biónico

El fantàstic mon Bionic !!

tres14 entrevista a José Luis Pons, investigador del Grupo de Bioingeniería del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, que nos explica las últimas investigaciones para conseguir rehabilitar el movimiento en personas con problemas motores.

http://www.rtve.es/television/20100427/bionico---tres14/331727.shtml

biónico - tres14




aquest reportatge ens recorda una serie americana dels anys 70 , The Bionic Woman

2 comentaris:

ign74 ha dit...

molt interessant.. sobre això he tingut alguna que altra discussió freaky en plan.. imaginar implants biònics, no ja per guarir parts del cos danyades, sinó directament per millorar el rendiment físic de la gent.. que se'ns poguéssin implantar ossos irrompibles, músculs més forts i resistents que no es canséssin mai.. òrgans artificials immunes a les malalties.. microordinadors al cervell per millorar la nostra capacitat intel.lectual.. oh wait.. llavors ens convertiríem en... MOLA!!

tarraco ha dit...

si realment si busques informació sobre per exemple el cyborg i tal es al.lucinant pensar cap a on arribarem,coses com la telepatia,la conexió directa amb la xarxa,la reparació de òrgans ...uff crec que arribarem a descargarnos la consciencia en d'altres recipients que tindrem en cas que el nostra cos físic peti ...la inmortalitat ..