divendres, 25 de setembre de 2009

Hem cansen !!

Per que ens costa tan de riuren's de la vida i agafar-nos les coses més a la lleugera...

Fa temps que no postejo res, no ser el que ni el perqué, de fet jo m'organitzo per rempells, o sigui que no coordino gaire els meus pensaments ni les meves accions..de cop i volta noto el rum rum al cap i hem bé de gust explaïr-me ....
Us posaré un parell d'exemples de coses que m'activen el rum rum

Primer exemple :

Anem al gra,he llegit a la Vanguardia que la Pilar Rahola s'ha enfadat amb la parodia que el programa de TV3 , Polònia va fer de l'Adolf Hitler el dijous 17 de setembre,i va escriure un article el dimecres 23 de setembre que es titolava ¡Que divertido es Hitler!,

Deixo quatre extractes per veure per on van els trets del seu discurs..

"pero soy de los que creen que este tipo de humor, aplicado a asesinos de masas, banaliza sus crímenes, tanto como humaniza a los culpables"

"Es una opinión, perdonen. Ya buscaré tiza y escribiré mil veces, "con Polònia no me meteré", pero antes cometeré el pecado de decirlo()..Lo digo por los papistas que confunden un programa de humor con una nueva religión, y han salido furibundos al ataque. "

Bé, vaig veure el Polònia i l'esmentat gag, ho vaig trobar divertit i poca cosa més,en el gag queda clar que ell i en Franco era uns dictadors i com a tal actuaven fent el que els hi donava la gana.. i poca cosa més.....tota la resta es pura propaganda,no trobo malament que la Rahola en digui la seva, de fet el que hem trastoca es que ella no pogui veure la gràcia del gag, ho dic de veritat, tota aquesta gent que continuament busca treus peus al gat, jo els planyo, que voleu que us digui...i de vegades un es cansa d'escoltar aquesta gent..

Segon exemple:

El passat 22 de setembre estava veient el programa de TV3 EntreLinies, i parlaven de la problemàtica de la prostitució al barri del Raval de Barcelona, en general els veïns i botiguers del Barri es queixaven de la inseguretat, la brutícia, la mala imatge del barri que porta la prostitució a la via pública,una part dells creia que el millor per tots seria poder exercir la prostitució en locals acondicionats, i que de forma lliure qui volgués vendre els seus serveis sexuals o pogués fer d'una manera digne, hi havia però una altra part dels veïns que volien que la prostitució marxes del barri.
Just el començament del reportatge (00:37 segons)surt una prostituta anomenada Graciela ,on explica que ella es dedica a la prostitució per que ella ho ha volgut així,i més endavant (el 07:31 minuts)declara que ella i les demés prostitutes no formen part de cap mafia o xarxa de prostitució, i el que elles volen es tenir un espai on poder exercir dignament el seu treball.

Quina casualitat que dos dies després hem trobo amb un articel de la Carme Freixa al diari 20 minutos anomenat Contrato Oral on l'autora amb to sarcàstic ens mostra la cara més fosca de la prostitució.
Article de la Carme Freixa en que diu:

"Yo, de forma libre y autónoma (olvidando las palizas recibidas y la explotación sufrida desde que salí de mi país), acuerdo de forma oral con usted el cliente (léase prostituidor) que previo pago de la cantidad más adelante reseñada, le prestaré los servicios sexuales remunerados que detallamos a continuación."

"Chupársela tres veces, dejarle eyacular en la boca, coito vaginal con preservativo, que corre de mi cargo por supuesto, al tiempo que usted queda exonerado si en el contacto de la prestación rompe mi ropa interior, o casualmente se le va un poco la mano. De otro lado, queda garantizado que la mercancía, es decir, la mujer que le presta libremente el servicio, ha sido revisada para su total garantía de uso. "

Ja veieu de que va la cosa,ens trobem amb dues dones amb una opinió contraposada de la prostitució, crec però que la Carme Freixa deu pensar que parla en nom de totes les dones, i a mi aquest discurs feminista hem provoca orticaria.
Per cert fa uns dies en Xavier Sala Martin escrivia un article a la Vanguardia anomenat Outsourcing Sexual on parlava d'aquest tema.

Quina forma de veure la vida, mare meva, que si això anti-jueu, que si això es masclisme i pim i pam, el que us deia a mi hem cansen.... això si no hem treuen pas la son !!!
Us deixo amb el video del Polònia.

TV3 - Polònia - Adolf Hitler envaeix "Polònia"