dijous, 30 d’octubre de 2008

A Miramar falta gent !

Iep , el passat disabte 25 de octubre vaig estar a Miramar donant un cop de mà al meu amic Maxi, el qual volia rodar unes escenes per un curt que vol presentar en un concurs de trailers que es diu TeaserLand un nou festival que pinta d'allò més bé, de fet el seu nom ja diu molt (Festival Internacional de trailers falsos) amb la crem de la crem del mon del cinema amb gent com Jaume Figueres, Jaume Balagueró,Angel Sala, Esther García etc..
El Maxi va aconseguir reunir una bona colla de gent, que el vam ajudar en tot el que vam poder i que crec que ens ho vam passar d'allò més bé.
La nostra tasca va ser d'allò més senzilla haviem d'estar en una carena de la muntanya alienats l'un altre i mirant al fons de la plana.
La part més complicada era per el Maxi que implicat com es ell en el seu somni, es va tirar amb parapent conjuntament amb un amic , per inentar gravar les imatges amb la seva nova càmara digital.
Al final la gravació no va poder ser tal,ja que la localització i el vent que feien no van ajudar gaire a obtenir una presa bona. Però no us penseu que el Maxi això el pot aturar, ja té pensat repetir un altre dia la filmació, això si poder sense parapent.
En fi us deixo unes imatges i uns videos de la diada.